Magien ved god samhandling

Feb 8, 2021

Som fersk student, ivrig, nysgjerrig og ambisiøs, befant jeg meg en hektisk høstdag i en heftig suppe av sterke følelser, motstridende interesser og kamp om ressursene.

Mye stod på spill – omdømme, relasjoner og tradisjoner.

Jeg var minst like mye del av problemårsaken som de andre, der vi møttes i et lite grupperom i den gamle Nidarøhallen. Vi møttes til kamp fra skyttergravene, tre av dem faktisk, og det kompliserte saken at flere av oss hadde et bein i mer enn en av dem…

Stemninga var tung og tett som en brownie, like mørk, men alt annet enn søt. Ingen løsning i sikte. Lenge.

Så skjedde det noe som snudde på alt.

Midt i oppgittheten smiler plutselig Lars og sier «Æ har det!». Han reiser seg opp mens vi ser spørrende på ham. «Vi kan samarbeide. Vi kan lage Trondheim Happening!»

Det var som å sprette champagnen – det ble øyeblikkelig fest, ideene boblet og vi var et team som kastet oss ut i et enestående samarbeidsprosjekt til glede for byen, studenter og næringsliv.

Uforglemmelig. Den dag i dag jobber jeg for å skape slike øyeblikk, o lykke når ideene bobler og folk bidrar med det beste av seg selv.

P.S.: Ble du litt nysgjerrig på Trondheim Happening? Det var en uke i februar 1987 med folkemøter, konferanser, byutviklingsutstilling med introduksjon av de første planene for Nedre Elvehavn, og mye annet sprell – i et samarbeid mellom Studentforeningen ved TØH, Trondheim Markedsforening og Trondheims Handelsstandsforening.

Velkommen til Otium

– et sted hvor det er godt å være,
særlig når du jobber med utvikling.

Kongens gt. 85
7012 Trondheim
+ 47 916 26 198
E-post: otium@sanserom.no

Ta gjerne kontakt

Lurer du på hva Otium kan gjøre for deg?
Send meg en e-post så tar jeg kontakt for
en uforpliktende prat. Følg oss gjerne på
Facebook for mer om hva vi driver med.

Hold deg oppdatert

Motta nyhetsbrev fra Otium Sanserom.