I dag har vi kommet til midten av juni og da jeg dro på jobb imorges var det 6 grader. Jeg bestemte meg for å tenke som en trønder, overse temperaturen og fokusere på at det faktisk var sol. Med litt velvilje kunne jeg kjenne sola varme et par minutter mens jeg nøt trær, blomster og fuglekvitter i bakgården. Slik startet dagen som en sommerdag, tross temperaturen ;o)

Men, tenker du kanskje, hvordan kan jeg få mer ut av sommeren ved å tenke som en trønder? Jo, det handler om å ta de sjansene som byr seg. Stikk ut på trappa i fem minutter om sola skulle titte frem, dropp innetrening når sola skinner, velg i det hele tatt alle muligheter for å være ute så snart det er antydning til sommervær.

Hvis du ikke er oppvokst i Trøndelag kan det virke merkelig å benytte enhver sjanse til å komme seg ut i sola, men trøndere vet å gjøre nytte av knappe ressurser. Bonusen ved denne strategien er en følelse av mer sommer. Unn deg den!

Hjernen din har godt av noen solpauser, kroppen trenger 10 minutter med dagslys om dagen og hybelkaninene venter trofast til du kommer tilbake.