Den beste tiden er den du deler andre

Jul 7, 2021

Jeg håper og tror at vi snart vil få gleden av mange flere gode stunder sammen med familie, venner og de vi ennå ikke kjenner så godt.

Har du tenkt på hvor mange ulike sider av deg selv du kan bruke og utvikle når du møter forskjellige folk? Eller når du møter kolleger og venner på en ny måte?

Jeg har lest en fantastisk inspirerende bok om å skape uforglemmelige opplevelser.

Priya Parker fasiliterer alt fra bryllup til fredsforhandlinger og har skrevet boken The art of gathering. Her forteller hun hvordan du, ved å planlegge og tilrettelegge hensikt, kontekst og dramaturgi, kan foredle noe av det mest dyrebare vi har – tiden sammen.

Denne sommeren skal jeg lese boka på nytt. Du, hvor jeg gleder meg til flere timer i Priyas verden! Jeg føler meg så hjemme der og får inspirasjon til å bygge videre på det jeg gjør både med Playmakerne og på Otium Sanserom.

Hvis du også vil lese The art of gathering – How we meet and why it matters i sommer, inviterer jeg til en god samtale om boka til høsten. Gi lyd 😊

Velkommen til Otium

– et sted hvor det er godt å være,
særlig når du jobber med utvikling.

Kongens gt. 85
7012 Trondheim
+ 47 916 26 198
E-post: otium@sanserom.no

Ta gjerne kontakt

Lurer du på hva Otium kan gjøre for deg?
Send meg en e-post så tar jeg kontakt for
en uforpliktende prat. Følg oss gjerne på
Facebook for mer om hva vi driver med.

Hold deg oppdatert

Motta nyhetsbrev fra Otium Sanserom.